Христос оздоровляє молитвою о. Олега Максимлюка УГКЦ

Ми з чоловіком дуже хотіли другої дитини

Слава Ісусу Христу . Хочу подякувати Господу Богу за те , що сталось в моєму житті та отцю Олегу за те , що молиться за нами . Справа в тому, що лиш недавно я усвідомила і обдумала те, що трапилось вже більше року часу . Ми з чоловіком дуже хотіли другої дитини . Але чомусь ніяк не получалось завагітніти . І в принципі я в думках вже була змирилась з тим , мовляв добре що хоч одна дитина є. Але сталось так, що в мене почались затримки і я зразу ж пішла до лікаря на обстеження. Після огляду лікаря і після УЗД мені сказали , що я точно не вагітна, але в мене просто гормональний збій , який треба лікувати . Тест теж не показував вагітність . Проте лікування я чомусь не розпочинала , все не вистачало часу чи бажання. В той час ми поїхали в Франківськ до отця на молитву, оскільки моя донечка важко хвора . І на молитві я почала також молитись і за себе , щоб одужати без хімії той гормональний збій. Коли через 2 дні поверталися назад , то дорогою в мене на серці було якесь таке дивне радісне і одночасно стривожене відчуття, яке я не могла пояснити. Їхала і думала по дорозі про те , що зараз буде потрібно взятись за лікування , і та думка чогось дуже якось заважала. Вдома якась невідома сила потягнула мене купити ще раз тест ,перед тим як розпочати лікування , хоча всі попередні рази результат був відємний і лікарі підтвердити що вагітності не має .Тест показав – вагітність є . Не вірю своїм очам. Купую ще один тест – і знову ж позитивний результат . Не вірю далі . Їду в обласну лікарню на провірку , а там кажуть – уже майже 2 місяці , як я вагітна . Отак я просила на молитві вилікуватись від гормонального збою , а Господь дав мені грішній набагато більше – дав синочка , якому зараз вже майже 3 місяці і якого ми назвали Олежиком в честь отця . Дякую Господу та отцю Олегу за таке чудо в моєму житті. А ще хочу засвідчити про те , що за молитвами отця Олега мені вдається схуднути . Під час вагітності я дуже набрала ваги. Просила отця про допомогу . І дякуючи Богу та отцю Олегу , от скоро вже майже 3 місяць , а я скинула 10 кілограм. Дякую Господу та отцю за допомогу .

Тетяна

Написать комментарий: "Ми з чоловіком дуже хотіли другої дитини"

nlpnamibia.com lvovnet.ru

Облако тегов