Христос оздоровляє молитвою о. Олега Максимлюка УГКЦ

Блок 8

    1. Марія. Христос хрещається!Прошу отця Олега помолитися за щасливі роди Марії і народження здорової дитини! Щиро дякую!м Монастириська
    2. Оксана. Отче, прошу дуже — помоліться будь-ласка за звільнення від алкогольної залежності Ярослава(живе без шлюбу) та навернення до Бога його дружини(перелюб) і дітей. І ще. Прошу Вашої сердечної молитви за жіночку, яка майже не говорить(сумніваюся, що вона відповіла б навіть як називається), худа і зараз(взимку) легко одягнута, пересувається(ходить) з двома паличками — їй десь 45 років. Дякую. Хочу, щоб мене тягнуло до молитви.
    3. наташа. Слава ісусу христу о. олег я вам вже дуже багато разів пишу прошу всім серцем помоліться за мій кашиль і за здоровя я вже лижу 6місяців влікарні дихаю апоратом ніц невстаю лижу на одному боці скоро будуть пролежі лиш коли я пробую істи зразу кашлаю і душить я ціла слаба божи благаю стііт мене я непамяятаю оли я була здорова вже Отче Сажіть коли ви будите молитися уякі годині щоб я звами водно часно щиро помолилася благаю…вас дуже.
    4. Оксана. Отець, помоліться будь-ласка за одного мусульманина. Назвав себе Мухамедом. І за мене — шизо-афективний розлад. Дякую. Я б дуже хотіла не дратуватися. Щоб я поступала за натхненнями Святого Духа(і тільки) і щоб «Води, яка прибула було вже СТІЛЬКИ, щоб я вже не могла йти, а ПЛИВЛА» у потоках Cвятого Духа. І щоб я не вислуховувала Службу Божу як-небудь. За збільшення моєї віри. І про те, що знає лише Господь. Дякую.
    5. Ольга. Слава Ісусу Христу! Щиро прошу отця Олега помолитить за мого коханого Романа ,щоб Боженька допоміг йому знайти роботу.дуже прошу допоможіть ,він вже третій рік сидить без роботи .дуже вас прошу.дякую.
    6. Марія. Христос Хрестився ,Отець Олег, я прошу Вас помоліться за зцілення мого тата Івана від тяжкої хвороби…простати 2 степені,щоб Господь продовжив йому життя з Вашою допомогою.Нехай Господь дарує Вам здоров»я на многії літа за Вашу допомогу хворим і благословить Вас.З повагою Марія.
    7. марія. Христос Рождається!Дуже прошу Вас ,помолитись за сина Ростислава (лежить у лікарні неврологія ) одна надія на БОГА
    8. Ольга. Доброго дня, Отче! Дуже прошу, помоліться за мого чоловіка Василя. Його дуже кляла його колишня дружина. Він почав пити і все валиться з рук за що не візьметься. Дуже Вас прошу. Наша сім’я теж рушиться. Щиро Вам дякую.
    9. Марія. Христос Рождаєтся! Дуже прошу отця Олега помолитися за здоров’я Ростислава і відвернення усього зла. За здоров’я Марії, Ярослава, Люби, Михайла, Стефанії
    10. Вікторія. Христос Рождається! Дуже прошу отче Вас попросити в Господа про зцілення гормональноі системи, та відновлення функції жіночих органів. Дуже Вам дякую.
    11. наташ полек. христос народився О олег помолітся за мого брата володю вн запив мав їхати в росію і запив вже 2дня..дома нема ..їхати у росію нароботу і не поїди бо запив вся сім»я роікаємося по сусудам бо він гуляє і проси горілки можи пити місяць і в сім»ї почаись сварки поможіть нам Прошу дуже надія на васЯ хор у лікарні непомагає нічого душить легелі вода ні не встаю 6міс…лижу помоліться щоб все владналося( всім»ї (
    12. Леся. Христос Рождається!Прошу отця помолитись в намiреннi Iрини з Чернiвецької обл.її залишив чоловiк з 3-ма дiтьми,знаходиться в важкому матерiальному становищi,може втратити житло…Дякую!
    13. Марія. Христос Рождається! Отче Олеже!!! Дуже прошу Вас помоліться за моїх дітей , сім»ю, мій дім, а також помоліться від зникнення поробів у моєму домі.( Корова втратила на половину молоко, доїти її ніяк неможливо, сильно копає, на вім»ї появилася якась велика гуля, жодна мазь не допомагає. Вет.лікар не може пояснити, що це таке). Щиро Вас прошу ДОПОМОЖІТЬ!!!! Може це так нам пороблено, бо які ми не купляли корови, спочатку все нормально а потім як щось з ними стається, молока мало що є, копають, швидко перестаються доїти!!!! Наперед вдячна Вам!!
    14. ніна. христос народився о.олег прошу помоліться за мого брата щоб не пив горівку.я маю троїх дітей і маю я з дітьти тікати бо гуляє і хоче пити горівки.я вас прошу дуже о.олег помоліться за нього щоб непив і я спала у дома з дітьми.чоловік мій мене нічо неслухається ми пусто живем з ним.і у мене все пропадають гроші і я незнаю хто краде у мене я думаю шо це мій чоловік краде.але він каже що небрав о.олег я дуже прошу помоліться за це все щоб було все добре.бо я сама слаба від нервів.боже я надіяся що нині буду я спати у домо з дітими.моя дочка цю ніч мала дуже температуру велику і неспадає.бо ми кікаємо по ночами.помоліться господи одно надія на вас.я молюся господи боже проше вас слава ісусу христу.
    15. Оксана. Отець Олег, помоліться будь-ласка за безпритульного Василя, зараз він на лавці біля пошти. Ноги відмовляють, хоче повіситися, у нього вкрали документи, немає де жити, боїться, що замерзне. Помоліться за нього будь-ласка. І за мене — щоб Господь прояснив мені за що маю найперше молитися і щоб я любила Господа все сильніше і більше. Дякую.
    16. Оксана. Отче, дуже прошу Вашої молитви за Володимира(єговіст), працює адміністратором в інтрнет-клубі, де я є, на християнський привіт принципово відповідає — добрий день. Ще прошу помолитися за навернення до Бога Андрія, за звільнення Георгія, за спасіння душі Ірини (поверхова релігійність) і за Назара (за вирішення всіх його проблем і щасливу долю). Прошу Вашої молитви за всіх моїх рідних з Новошино (Львівська обл.), Степанівки (Хмельницька обл.), Івано-Франківська, Любомля (Волинь), Дніпропетровської обл., Самари (Росія), Підмосков’я. Помоліться будь-ласка за те, що лише Господь знає і за мою щасливу долю. Дякую. За щасливу дорогу Ірини, Андрія, Георгія.
    17. Анна.  Отче Олег !!!!Звертаюся до Вас зі своєю проблемою— мені вже 35 років , а сім»ї ( ні чоловіка ні дітей) не має!!!!! Уклінно прошу ВАС молитися за мене —рабу Божу Анну,щоб БОГ БЛАГОСЛОВИВ щасливою жіночою долею, чоловіком люблячим ,радістю материнства ,здоров»ям . Щиро дякую! Нехай БОГ ВАС оздоровлює на многії літа!
    18. Анна. Отче Олег !!!!Звертаюся до Вас зі своєю проблемою— мені вже 35 років , а сім»ї ( ні чоловіка ні дітей )не має!!!!! Уклінно прошу ВАС молитися за мене —рабу Божу Анну,щоб БОГ БЛАГОСЛОВИВ щасливою жіночою долею, чоловіком люблячим ,радістю материнства ,здоров»ям . Щиро дякую! Нехай БОГ ВАС оздоровлює на многії літа!
    19. Марія. м.Дрогобич Львівська обл.  Христос Рождаєтся! Дуже прошу помолітся отче Олеже за раба Божого Ростислава від ходить як сам не свій сім’ї як нормальної у нього нема жінка то його виганяє то знову приймає там хіба самі прокльони, матюки, скандали. Чи вона його причарувала невідомо но добра нема. Дуже прошу Бога і вас отче помолітся від відвернення того зла дуже прошу. Дякую Вам
    20. Анна. Прошу молитви за брата Тараса(звільнення від алкоголю та навернення до церкви), за збереження сім’ї Марії та Миколи та уздоровлення 4-річної Оленки(дитина не ходить).Щиро дякую!!!
{lang: 'uk'}

Поделиться в соц. сетях

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki

(3) Комментариев к: "Блок 8"

  1. Анна пишет:

    Анна. Отче Олег !!!!Звертаюся до Вас зі своєю проблемою— мені вже 35 років , а сім»ї ( ні чоловіка ні дітей )не має!!!!! Уклінно прошу ВАС молитися за мене —рабу Божу Анну,щоб БОГ БЛАГОСЛОВИВ щасливою жіночою долею, чоловіком люблячим ,радістю материнства ,здоров»ям . Щиро дякую! Нехай БОГ ВАС оздоровлює на многії літа!

  2. оля пишет:

    христос рождається.Отче Олег,хочу просити вашої молитви за мого брата Петра , у нього проблеми в особистому житті він розійшовся з жінкою він випиває часто і робить дурні вчинки.Прошу вашої молитви за його долю і здоровя .І ще хочу просити вашої молитви за мого чоловіка,ми вже жонаті з ним 12 р.а десь вже 11р.як йому частково випало волосся і він через це відмовляється ходити до церкви бо каже що встидається іще він уже 3 р.не може знайти собі роботи ми жили за дитячі гроші але це ще трошки і ми не будемо отримувати і їх як далі буде незнаю.дякую!!!дякую за вашу увагу.

  3. Марія пишет:

    Щиро благаємо про молитву за зцілення дитинки і щасливе народження здорової дитинки. Аналіз показує високий ризик вад. Віктор і Марія

Написать комментарий: "Блок 8"

nlpnamibia.com lvovnet.ru

Облако тегов