Христос оздоровляє молитвою о. Олега Максимлюка УГКЦ

Сильний страх

22:29
У мене є син  йому 11 років  .коли йому було 5 рочків він сильно боявся  ми ходили на английску мову з нами ходив хлопчик  він був трохи батяр і мій син його дуже боявся .доходило до рвоти плачу  згадувати страшно .І от мені порадили піти вилити йому віск(зливати віск-гріх) .я дуже не хотіла цього .чесно але  так як ніколи не чула того що з тим можна піти до священника пішла.Прийшли ми то була старенька бабця  вилила вона йому віск .і каже до мене роди другу дитину що то одна .Я  уже розізлилось   і нічого її не питала і знати нічого не хотіла просто вилити дитині страх, забрала сина і пішла.Я завжди багато молилась і вірила Бог почує моі молитви  я розуміла що тільки Бог знає кому скільки жити а не якась бабця . так ми і жили всі ці роки.
Аж цього літа . а точніше в серпні мене охопив такий страх за сина  що і в мене доходило до рвоти  .але на себе я тобі нежважала молилась тільки за Михайла  ходили до сповіді постійно до Причасття.і я натрапила  в групі  св Тадея на ваші сцілення це для мене було прозріння бо на той час  боротьба була дуже серйозна і мені вже бракувало сили інколи  здавалось  що хтось хоче мене просто знищити.Я слухали Ваші молитва по декілька разів на день  і долучившись до друзів просила про молитву .Одного вечора я дальше буду писати Вам що відбувалось .побачила це так як видіння як ви за нас молитесь і промені йшли така благодать якоі я ще ніколи не відчувала хоча (сповідаюсь часто)З тою блалагодаттю я ходила десь три дні .а ще забула. коли .я бочила це видіння крім вас  я побачила число 2018.Цією благодаттю я зрозуміла що Господі вислухав мою молитву . а скорше Вашу а не мою .а просила я здоровя і довголіття для дітей і щоб Господь дозвалив мені іх виховувати  з Богом в серці.
Так от через декілька днів до мене потроху поверався страх і однієі ночі мені було так страшно що мене чуть не спарилізаволо  заклякали всі мязи я в ту ніч тільки молилась до Ісусового  Милосердя і час від часу взивала до св Тадея і в моій душі ніби відкрились двері  я почула голос з душі  це було одне слово НЕВМРЕ і я б цьому слову через страх ненадала значення  як би  невідчула знову  цієі Благодаті.Поможіть мені з тим всім справитись . бо я тільки заспокоілась  почали лізти в голову дурні думки…  минули думки…,тепер  тяжко дихати я можу сподіватись тільки на Вашу приватну молитву . Я думала про це взагалі нікому ніколи не розкажу бо ніхто не зрозуміє  подумає що ненормальна .Моліться прошу…Христос Рождається дихати  вже легше інколи так добре ніби  дихаю морозним повітрям  хоча знаходжуся в хаті, дякую за  молитви дихаю добре
{lang: 'uk'}

Поделиться в соц. сетях

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki

(1) Комментариев к: "Сильний страх"

  1. Люба пишет:

    Прошу допожіть куди мені звернутись.Колись у 19 років мені було пороблено.Я мучилась і ніхто не знав що зі мною. І по лікарях ходили і по церквах і по бабках. З часом щось таки допомогло. Але вже кілька років зі мною знову щось не так:страх до всього,внутрішня тривога. Особливо вночі збужуюсь між 2 і 3 і наступає відчуття смерті,судороги і тд.Не можу слухати як говорять що хтось помер,зразу мені погано,такий стан що з мене душа виходить. Не можу залишатись в закритому просторі,зразу серцебиття і на волю хочеться.Я незнаю що мені робити,я у відчаї.Допоможіть.

Написать комментарий: "Сильний страх"

nlpnamibia.com lvovnet.ru

Облако тегов