Христос оздоровляє молитвою о. Олега Максимлюка УГКЦ

Хочу дати чудесне свідчення свого зцілення.

Хочу дати чудесне свідчення свого зцілення.
Все почалося осінью 2009 року. Епідемія грипу, кашель, висока температура лікуючий лікар направив на ренген. І тут понислось. Виявили негаразди, ніхто не знав що це і який діагноз поставити. Направили до інституту раку в м.Київ, там взяли біопсію і виявився страшний діагноз – лімфома Ходжкіна. В це важко було повірити. Щодня задавались питання чому я, за які провини Бог дає такі випробовування, але молитва і віра не полишали мене. Я молилась щодня на вервиці, після хімії їздила на прощі, Бог давав мені милість і терпіння. І ось після одної прощі до святого місця Зарваниці мені приснився сон, явлення Богородиці, в чудовому світлі зі словами на вустах – дитино, ти зцілена, тобі більше не потрібна хіміотерапія. Я проснулась зі сльозами на очах. Це чудо. Приїхавши до Києва я розповіла це своєму лікуючому лікарю, але в лікарів присутній холодний розум, а не емоції, і мені назначили початок п’ятого курсу хімії. Я лежала в ліжку і плакала, невже Богородиця і її слова мого зцілення були марними. Так небуває, віра і молитва неполишали мене. Коли я приїхала на другу частину хімії, якраз час був високого посту перед Паскою почула від лікаря такі слова- дитино, тобі більше не потрібна хімія, ти здорова, тільки треба закріпити облученням пару сеансів, ти вільна їдь додому святкуй Паску.
І от пройшло три прекрасних роки мого життя без хвороби, в радості. Я знайшла роботу, почала займатися речами, які раніше не було смілості робити, навчилась плавати. Після чергового обстеження мені сказали що ти хвора і в цей раз треба пересадку кісткового мозку і сильну хімію. А я в це не вірю. Бог ще раз навертає мене до себе. Ще раз нагадує про чудеса зцілення і свою любов. Мені важко зараз вірити, йде внутрішня боротьба, хаотичні думки розривають на частини, але я сильна, я не здамся так просто. Якщо Бог дає зцілення він не може його забрати назад, Зараз в мене попереду різні консультації і боротьба. Я вірю в краще. Я вірю в любов Ісуса, і що цим випробовуванням він навертає мене до себе.

{lang: 'uk'}

Поделиться в соц. сетях

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki

(3) Комментариев к: "Хочу дати чудесне свідчення свого зцілення."

  1. Христина пишет:

    Слава Ісусу Христу. Хочу поділитись своєю радістю, і щиро подякувати св Юді-Тадею І всім Святим за вислухані молитви. За навернення мого чрловіка, з яким у нас все доходило до розлучення, через його постійні пянки.Але тепер , думаю , все завдяки Божій допомозі , налагодиться. Ніколи не втрачайте віри в Бога. Він Єдиний може допомогти.

  2. Оля пишет:

    Слава Ісусу Христу! В життія виникало багато труднощів і хвороб при яких просила порятунку у Бога і святих, завжди при цьому отримувала зціленння або розраду у Господа Нашого! Останній такий випадок чудесного зцілення стався минулого тижня: в мене виявили кисту, яку потрібно було видаляти, я дуже боялася операції і просила в молитвах терпіння і витравалості, а отримала оздоровлення. Після останьої діагностики, киста безслідно зникла. Дякую Св. Антонію і всім святим, які завжди прихильно ставляться до моїх молитов.

  3. Микола пишет:

    після відвідування Зарваниці,і щирої молитви зі сльозами і риданням,про допомогу зцілився від наркозалежності(конопляної)…вже два місяці не тягне,радію життю без наркотиків(природою спілкуванням із людьми,і так далі). Микола.

Написать комментарий: "Хочу дати чудесне свідчення свого зцілення."

nlpnamibia.com lvovnet.ru

Облако тегов